Renovering af veteranbil

Hos Kamp Automobiler ​i Birkerød har vi mangeårig erfaring med vedligeholdelse, reparation og restaurering af veteranbil.

Vores speciale er engelske veteranbiler som eksempelvis Austin Morris, Jaguar og MG, men vi arbejder naturligvis også med andre klassiske bilmærker på vores veteranbil værksted.

Service og renovering af din veteranbil i vores værksted

I mere end 40 år har vores værksted serviceret og renoveret veteranbiler. Vi holder til i Birkerød, og har glade kunder fra
Allerød, Farum, Holte, Hørsholm og resten af Nordsjælland.

Restaurering af alle veteran mærker og årgange, såvel karosseri,
motor, undervogn, indtræk, lakering m.m. udføres.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Alt sammen helt uforpligtende.

Værksted med over 40 års erfaring inden for veteranbil​er

I mere end 40 år har vores værksted serviceret og renoveret veteranbiler. Vi holder til i Birkerød, og har glade kunder fra hele Nordsjælland. Restaurering af alle veteran mærker og årgange, såvel karosseri, motor, undervogn, indtræk, lakering m.m. udføres. Du er altid velkommen til at kontakte os. Alt sammen helt uforpligtende.

Hvornår er en bil veteranbil?

En veteranbil, eller en klassisk bil som de også kaldes, er grundlæggende en ældre bilmodel. Der er ingen krav til hvilke mærke eller type af det skal være, dog siges det at en bil der er ældre end 35 år anses for at være en veteranbil.

Dog vil de fleste nok tænke på specifikke typer og bilmodeller, når de hører ordet veteranbil. Gennem tiden har der været utallige biler med tidløse og unikke designs, der fremkalder billeder af en anden tid. Og det er netop derfor bilelskeres kærlighed for en veteranbil opstår.

Nu om dage produceres de fleste biler udfra et praktisk synspunkt. Og selvom dette har ledt til optimeret og forbedret kørsel, har bilernes identitet det med at forsvinde med disse fremskridt. Hos Kamp Automobiler er vi eksperter i servicering og renovering af klassiske bilmodeller. Særligt har vi en forkærlighed for engelske mærker som Austin Morris, Mg og Jaguar, men uanset hvilken veteranbil du ønsker renoveret, står vi klar til at hjælpe.

Hvornår må man køre veteranbil?

Veteranbil regler er væsentligt anderledes end regelmæssige biler. Ønsker du at køre i din veteranbil er der i Danmark visse love og regler der skal overholdes. Før du kan føre en klassisk bil ud på vejene, skal bilen registreres som veteranbil. Det kan gøres minimum 30 år efter din veteranbil første gang blev indregistreret.

At registrere en veteranbil kommer med både fordele og begrænsninger. For eksempel kan ældre veteranbiler der originalt blev produceret og sikkerhedsgodkendt uden sikkerhedsseler fortsat køre med passagerer uden sikkerhedssele. Dog skal børn på tre år eller mindre altid have sikkerhedssele på.

Yderligere skal en klassiske bil til syn når den er 35 år gammel. Derefter skal bilen synes hver ottende år. Da veteranbiler er ældre maskiner, gælder der også særlige regler i forhold til forsikring. Når du søger renovering af veteranbiler, er du dog i fuldstændig trygge hænder hos Kamp Automobiler. Vi har i mere end 40 år serviceret, renoveret og restaureret veteranbiler i Danmark. Når vi varetager din veteranbil, kan du derfor være sikker på at alt fungere optimalt, så du trygt kan befærde dig på vejene.

Ønsker du at høre mere om vores renovering af veteranbiler, kan du altid kontakte os. Vi er dybt passioneret for klassiske biler, og vi elsker at arbejde med dem. Fortæl os om din bil, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Veteranbil renovering af specialister

Vores renovering af veteranbiler udføres kun af erfarne mekanikere. Reparation eller renovering af denne type bil kræver korrekt udført arbejde, så levetiden ikke forkortes.

Vi har i mange år specialiseret os i renovering og reparation af veteranbiler. Du kan trygt overlade din bil til os. 

Vi tilbyder bl.a.:

  • Reparation
  • Service
  • Klargøring til syn