Autoværksted med lånebil i Birkerød

Vi er 2 medarbejdere på autoværkstedet, og vi har beliggenhed i Birkerød, tæt på Farum, Hørsholm, Allerød og Holte. Skal din bil til syn, service eller repareres på Autoværksted hos Kamp Automobiler? Vi ved hvor ubehageligt og besværligt det er at skulle undvære sin bil i en periode. Derfor tilbyder vi en køreklar lånebil.

Vi har eksisteret siden 1991, og vi udfører vores arbejde på alle bilmærker. På trods af topmoderne udstyr er Kamp Automobiler et autoværksted med lånebil i “den gammeldags forstand”.

Originale reservedele på vores autoværksted med lånebil

Vi skaffer de nødvendige uoriginale og originale reservedele til din bil med få timers varsel, og vi giver dig en seriøs og professionel behandling til den aftalte pris.

De lave driftsomkostninger i forhold til et større autoværksted kommer naturligvis dig til gode som kunde – vi har nemlig nogle særdeles rimelige priser.

Få din bil til service i dag og lån en bil

Har du travlt, skal du på arbejde eller har du behov for en pålidelig lånebil af andre årsager, mens din egen er på værksted? Hos Kamp Automobiler står vi altid klar med en køreklar bil til dig! Vi tilbyder en praktisk lånebil, så du kan forblive mobil, uanset om din bil er på autoværksted, til service, syn eller reparation.

Spring over bekymringerne ved at være uden bil - vi har dig dækket! Vores mål er at gøre hele processen så let som muligt for dig.

Ring i dag på 45 82 71 72 og bestil til din næste serviceaftale hos Kamp Automobiler, og vær sikker på, at du kan låne en bil, mens vi tager os af din egen. Du kan også skrive til os gennem info@kampauto.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og bekræfter serviceaftalen.