Klargøring til syn

Klargøring til syn i Birkerød på Nordsjælland

Vi tilbyder klargøring til syn i Birkerød, Allerød, Farum, Holte, eller Hørsholm, er vi de rette til at hjælpe dig. Vi holder til i Birkerød og hjælper derfor kunder i mange omkringliggende områder med at klargøre deres biler til syn. Vi påtager os naturligvis også gerne syn af din bil.

Klargøring til syn og service på alle bilmærker

Hos Kamp Automobiler har vi mange års erfaring med klargøring til syn, service og reparationer.

Autoservice, serviceeftersyn, reparationer og klargøring til syn foretages på alle bilmærker til yderst rimelige priser og med det rigtige testudstyr.

HUSK: Bilens fabriksgaranti dækker uanset hvilket værksted, som forestår de foreskrevne serviceeftersyn. Selvom du vælger at få monteret originale eller uoriginale reservedele.

Vi skaffer de fornødne reservedele med meget kort varsel, og vi benytter kun førsteklasses produkter – den eneste – og vigtigste – forskel er prisen.

Hvor ofte skal bilen til syn?

Det første obligatoriske syn er nødvendigt, når bilen rammer en alder af 4 år. Herefter skal den til syn hvert andet år. Når tiden nærmer sig for det obligatoriske syn, vil du modtage en notifikation i din e-boks otte uger før. Det er afgørende at overholde synsfristen, da manglende overholdelse kan medføre en bøde på 2.000 kr.

Inden du møder op til syn, giver vi dig muligheden for at lade os kontrollere din bil. Du kan blot booke en tid hos os, når du modtager din indkaldelse. På den måde sørger vi for, at din bil er i optimal stand og eventuelt kan blive ført til syn. Selvfølgelig vil vi give dig et prisoverslag, før vi påbegynder arbejdet.

Professionel syn af biler

Som professionelt og autoriseret autoværksted hjælper vi dig med klargøring til syn, service og ikke mindst syn af bilen.

Er det blevet tid til dit periodiske syn af din bil? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Kamp Automobiler har vi 40 års erfaring med syn af biler, hvor vi altid står klar til at udføre et godt stykke arbejde for dig. 

I Danmark er det et lovkrav, at det periodiske syn af bilen overholdes. Er det på tide, at din bil skal til syn? 

Få professionel hjælp til klargøring til syn i dag

Kontakt os allerede i dag på 45 82 71 72 eller send os en besked gennem info@kampauto.dk eller via vores kontaktformular. Hos os får du altid professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud på klargøring til syn.