Dæk og afbalancering

Professionel skift af dæk og afbalancering

Hos Kamp Automobiler har vi mere end 40 års erfaring med skiftning af dæk samt afbalancering. Vores mange år i branchen gør, at vi kan skaffe de fleste fabrikater hjem med kort varsel, når det kommer til branchens bedste dæk og fælge.

Vi hjælper dig med at skifte alle typer dæk både sommer-, vinter- og helårsdæk. Hos os kan du altid forvente topprofessionel service, og vi er først færdig med din bil, når den er 110% køreklar. Er dine dæk punkteret, så er vi også eksperter i at lappe alle typer dæk.

Dæk og afbalancering til alle typer biler

Om du har en nyere eller ældre bil, har vi altid den rette løsning for dig. Vi har stor erfaring med dæk- og hjulskift på alle typer biler, og med vores stærke netværk, kan vi også med kort varsel skaffe trådfælge til veteranbiler. Uanset hvilken bil du lige står med, kan vi garantere dig for, at vi kan hjælpe dig med at blive køreklar igen. Hos os får du altid en seriøs og professionel service til den aftalte pris.

Har du brug for topprofessionel hjælp til skift af dæk og afbalancering? Så kom forbi vores autoværksted i Birkerød. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.