Autoværksted Holte

Vores top professionelle autoværksted nær Holte har, igennem mere end 40 år, været kundernes foretrukne valg i Nordsjælland. Vi har sammensat branchens skarpeste team, som har stor erfaring med service af alle typer biler og bilmærker. Hos os er du altid garanteret et veludført stykke arbejde. Vi stræber altid efter det perfekte resultat, og stiller os ikke tilfredse før, du er 110% tilfreds.
Kom forbi vores autoværksted nær Holte, så sørger vi for, at du snart er køreklar igen. I mellemtiden kan du benytte dig af vores lånebil.
Kontakt os allerede i dag.

Autoværksted nær Holte og omegn

Hos Kamp Automobiler sætter vi stor fokus på at levere høj kvalitet, og et højt serviceniveau du kan regne med. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at blive kørende igen uanset, hvilket problem du står og skal have hjælp til. 

Igennem mere end 40 år i branchen har vi effektiviseret vores processer og arbejdsgange, så vi kan udføre arbejdet langt hurtigere, og stadig opnå samme høje kvalitet. På den måde kan vi give dig den bedst mulige pris uden, at vi går på kompromis med kvaliteten.
Vi hos Kamp Automobiler er dit foretrukne autoværksted nær Holte og omegn.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Autoværksted nær Holte med kompetencerne i orden

  Vi har lagt stor fokus på at sammensætte branchens bedste team. Alle vores mekanikere er nøje udvalgt, hvor vi kun har valgt de bedste fagfolk, som har uddannelsen og kompetencerne i orden. Hver enkelt mekaniker på vores autoværksted nær Holte har stor erfaring med at arbejde med ældre biler. De er ligeledes opdateret med den nyeste viden omkring de nyeste biler på markedet.

  Se nogle af vores ydelser nedenfor:

  Syn & service

  Vi klargør din bil til syn, og påtager os også gerne et syn af den.

  Dæk & afbalancering

  Hvis du skal bruge nye dæk, har vi altid et godt tilbud på nye dæk.

  Forsikringsskader

  ​Glasskader og karosseriskader til hærværksskader.

  Renovering veteranbil

  Vi påtager os også renoverings- og restaureringsopgaver​

  Vores mekanikere servicerer og reparerer alle bilmærker

  Med vores mere end 40 års erfaring som professionelle mekanikere, kan vi garantere dig for, at vi kan få dig godt kørende igen uanset, hvilket problem og bil du står med. Vi stræber kun efter det perfekte resultat, når du besøger Kamp Automobiler, dit lokale autoværksted nær Holte.

  Vores arbejdsprocesser bliver løbende opdateret med de nyeste teknologier i branchen. På den måde kan du som kunde få det bedst mulige resultat og service i forhold til reparation af din bil. Ved at vi har effektiviseret vores arbejdsgange, kan vi give dig den bedste kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

  Kontakt os allerede i dag, vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

  Vi skaber gladere bilister

  Hos Kamp Automobiler stræber vi efter at være dit foretrukne autoværksted nær Holte og omegn. Derfor gør vi også altid den ekstra indsats for, at du som kunde kan modtage et perfekt resultat og køre glad ud fra vores værksted. Uanset om du er en lille eller større kunde, er du lige vigtig for os.

  Når du vælger os som dit lokale autoværksted nær Holte og omegn, får du altid en løsning, som er holdbar på længere sigt. Vi fokuserer altid på det gode håndværk! På den måde sikrer vi os også gladere billister.

  Der findes ikke noget mere utilfredstillende ved en mekaniker løsning, som ikke er holdbar i længden. Det bliver en dyrere investering i længden, hvor din sikkerhed på vejene også bliver forringet. Det er ikke noget vi støtter op omkring. Du skal altid have ro i maven, når du afleverer din bil hos os

  Kom ned og besøg os på vores værksted på Abildgårdsparken 7, 3460 Birkerød, eller kontakt os på telefon: 45 82 71 72 eller mail: info@kampauto.dk.

  Facebook

  ★★★★★

  Lille effektivt værksted

  Lille effektivt værksted med dygtige mekanikere, jeg har været kunde i mange år og kan kun give dem den bedste anbefaling.
  Lis
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Er altid meget tilfreds. Super service
  Sussi
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig god service

  Rigtig god service og rimelige priser
  Lars
  via Google

  ★★★★★

  Et værksted jeg kan stole på

  Altid kompetent og venlig assistance. Et værksted jeg altid kan stole på
  Finn
  via Google
  Krak

  ★★★★★

  Virkelig godt værksted

  På alle måder et virkelig godt værksted. Fantastisk service ift rådgivning, tidsbestilling og bilen er altid færdig til tiden. Rimelige priser. Gratis lånebil.
  Anne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super fint værksted

  Hos Kamp kan man regne med prisen og at bilen er færdig til aftalt tidspunkt. Kan stærkt anbefales.
  Lars
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores mekaniker direkte med dine spørgsmål. Ring på telefon ​45 82 71 72.​

  Kontaktinfo