Autoværksted Hørsholm

Kamp Automobiler er som din erfarende automekaniker nær Hørsholm altid klar til at hjælp dig med dine bilproblemer. Og med mere end 40 år i branchen, er du på vores autoværksted sikker på at vi kan håndtere din opgave. Uanset om du har brug for klargøring til eftersyn, reparationer, dækproblemer eller hjælp til din aircondition. Vores professionelle team sørger for, at din bil snart vil være køreklar igen.

Når du vælger os som din automekaniker nær Hørsholm, ser vi det som en enorm tillidserklæring. Derfor tager vi også altid de ekstra skridt det kræver at levere de bedste resultater og den bedste service.

For os er opgaven først løst, når dine behov og ønsker op opfyldt, og din bil fungerer optimalt. Hos Kamp Automobiler garanterer vi altid sublimt arbejde udført af erfarende og professionelle fagmænd. Udover excellente resultater, sørger vi også for ekspertvejledning og rådgivning. Og vi er altid glade for at kunne besvare dine spørgsmål.

Har du problemer med din bil? Så inviterer vi dig til at besøge vores værksted, eller kontakte os på telefon eller vores mail.

Dit Autoværksted nær Hørsholm

Hos Kamp Automobiler ser vi det som vores første, og største, prioritet at løse dine problemer. Vi lægger en stor ære i at tilbyde et ekstremt højt serviceniveau og resultater af en kvalitet der er svær at overgå. Og med mere end 40 års kendskab og erfaringer i faget, har vi gennem tide løbende udviklet og optimeret vores arbejdsmetoder og proces.

Her har vi haft stor fokus på at effektivere vores arbejde og kvaliteten af dette, så du hurtigt og sikkert kan komme ud på vejene igen. Du vil uanset din opgaves type eller størrelse, altid få leveret den bedste service og de skarpeste priser. Uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Kontakt os allerede i dag, og modtag et skarpt og uforpligtigende tilbud til en god pris fra dit autoværksted nær Hørsholm.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionelt og kompetent autoværksted Nær Hørsholm

  Når du beder os om hjælp til at løse dine problemer, kan du være sikker på at din opgave bliver varetaget af et hold, nøje udvalgt og oplært. Vi samarbejder udelukkende med nogle af de skarpeste fagfolk i branchen. Og vi har stort fokus på at vores medarbejdere er uddannet og autoriseret.

  Hver og en af vores medarbejdere har både erfaringen og kompetencerne til, at varetage enhver opgave. På vores autoværksted nær Hørsholm har vi nemlig stor fokus på, at vores mekanikere har kendskab til ældre biler, såvel som nye og moderen modeller.

  Har du bruge for kompetente og dygtige mekanikere med hænderne ordentligt skruet op? Så er vi det autoværksted nær Hørsholm du ønsker, skal varetage og håndtere din opgave.

  Syn & service

  Vi klargør din bil til syn, og påtager os også gerne et syn af den.

  Dæk & afbalancering

  Hvis du skal bruge nye dæk, har vi altid et godt tilbud på nye dæk.

  Forsikringsskader

  ​Glasskader og karosseriskader til hærværksskader.

  Renovering veteranbil

  Vi påtager os også renoverings- og restaureringsopgaver​

  Erfaring med at servicere og reparere alle bilmærker

  Som tidligere nævnt, har vi hos Kamp Automobiler i mere end 40 år arbejdet og udviklet vores kompetencer. Og i løbet af denne tid har vi varetaget og løst utallige opgaver med biler. Uanset mærket eller typen af din bil, kan vi dermed garantere dig, dit køretøj igen snart vil være klar til at bevæge sig sikkert ud i trafikken.

  Over vores lange karrierer som autoværksted nær Hørsholm, har vi altid været stolte over, altid at benytte de bedste og mest effektive arbejdsmetoder. Dette har kunne gøre ved konstant at holde øje med de nyeste teknologier, teknikker metoder og værktøjer, og implementere disse i vores arbejde. Dermed er du sikker på, at din opgave vil blive løst på den bedste og mest effektive måde. Uanset hvad dine behov måtte være, og hvilken type opgave du ønsker hjælp med.
  Når du har et problem der skal løses, skal det gerne gøres effektiv og korrekt.

  Og når du beder professionelle fagmænd om at løse dit problem, skal det altid gøres forsvarligt og på en måde, der løser problemet og forebygger mod lignede problematikker i fremtiden. Når du overlader din bil til os, skal du være sikker på at din opgave bliver håndteret af professionelle mekanikere, og at arbejdet bliver udført korrekt.

  Som dit autoværksted nær Hørsholm, er der mange forskellige områder og opgaver vi gennem tiden har arbejdet med. Derfor tilbyder vi sublime resultater når du beder os om assistance med følgende:

  Klargøring til syn

  Renovering af veteranbiler

  Dæk og afbalancering

  Forsikringsskader

  Reparationer

  Aircondition service og reparation

  Montering af anhængertræk

  Modtag et uforpligtigende tilbud

  Hos Kamp Automobiler stræber vi efter at være dit autoværksted nær Hørsholm. Dette gør vi ved konstant at levere den bedste service, de skarpeste priser og resultater af en kvalitet der er svær at overgå. Vi er stolte af vores arbejde, og vi lægger altid stor passion i alt vi laver. Derfor går vi også altid de ekstra skridt det kræver at skabe de bedste resultater for dig.

  Vores løsninger vil altid være holdbare. Og du vil aldrig finde halvfærdigt arbejde eller middelmådige løsninger med os som dit autoværksted nær Hørsholm. Om du har brug for en reparation eller servicetjek, vil vores arbejde altid skabe glæde og gavn i lang tid.

   

  Kom ned og besøg os på vores værksted på Abildgårdsparken 7, 3460 Birkerød, eller kontakt os på telefon: 45 82 71 72 eller mail: info@kampauto.dk.

  Facebook
  Google
  Krak

  Lyst til at kigge forbi?

  Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores mekaniker direkte med dine spørgsmål. Ring på telefon ​45 82 71 72.​

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud