Autoværksted Allerød

Som dit erfarne og professionelle autoværksted nær Allerød har vi i mere end 40 år hjulpet utallige danskere med deres bilproblemer. Og gennem tiden har vi sørget for at sammensætte og opbygge branchens stærkeste og skarpeste hold. Ligeledes har vi over årene udviklet og optimeret vores arbejdsmetoder og teknikker. Vi har et dybt kendskab og stor erfaring med servicering af alle biltyper og mærker. Med Kamp Auto som dit autoværksted nær Allerød er du altid sikret et veludført arbejde, og holdbare resultater. Når du beder os om hjælp, skal du altid forvente perfektion, og vi går altid de ekstra skridt det kræver at skabe 100% tilfredshed. Har du oplevet problemer med din bil? Så er du mere end velkommen til at komme forbi vores autoværksted nær Allerød. Vi sørger for at du snart er køreklar igen, og vi stiller selvfølgelig en lånebil til rådighed.

Autoværksted Nær Allerød

Hos Kamp Automobiler er dine behov altid vores første, og største, prioritet. Fundamentet i vores arbejde er kvalitet, service og effektivitet. Uanset hvilket bilproblem du står overfor, hjælper vi dig hellere end gerne med igen at komme ud på vejene. Og med vores mere end 40 års erfaring med bilservice, er du sikker på effektivt og veludført arbejde. Dette tillader os at løse dit problem hurtigere, mens vi beholder den høje kvalitet. Dermed er du sikret den bedst mulige pris, uden at skulle gå på kompromis med holdbarheden eller kvaliteten af vores arbejde. Som dit autoværksted nær Allerød, sørger vi for at du hurtigt vil være kørende igen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det skarpeste hold

  Som tidligere nævnt ønsker vi hos Kamp Automobiler altid at kunne levere den bedste service og resultater. Derfor er det vigtigt for os, at du hos os finder de bedste fagmænd og mekanikere. Det er ikke alle og enhver der kan arbejde i vores autoværksted nær Allerød. Vi har stor fokus på, at vores medarbejdere er uddannet, og har vist et dybt kendskab og teknisk forståelse til bilservice. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores mekanikere både kan servicere ældre og nyere biler. Vi sørger derfor for at holde os opdateret og informeret om alle udviklinger i faget. På denne måde kan du være sikker på at vores arbejde udføres på baggrund af de mest effektive teknikker og metoder i branchen.

  Syn & service

  Vi klargør din bil til syn, og påtager os også gerne et syn af den.

  Dæk & afbalancering

  Hvis du skal bruge nye dæk, har vi altid et godt tilbud på nye dæk.

  Forsikringsskader

  ​Glasskader og karosseriskader til hærværksskader.

  Renovering veteranbil

  Vi påtager os også renoverings- og restaureringsopgaver​

  Vi servicerer alle biler

  Som dit autoværksted nær Allerød, er det vigtigt for os, at vi kan varetage alle bilmærker og typer. Og gennem de seneste 40 år, har vi som professionelle automekanikere nøje udviklet vores kompetencer til netop at kunne gøre dette. Når du kommer til os med et bilproblem, er du uanset typen af din bil, sikker på igen snart at være kørende. Hos Kamp Automobiler er intet andet end perfektion godt nok. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på alt ny viden, teknologier og arbejdsmetoder i branchen. Dette tillader os ikke kun at kunne skabe fantastiske og holdbare resultater, men også at kunne arbejde effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Ønsker du vores hjælp, faglige vejledning eller ekspert rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Bliv køreklar igen

  Hos Kamp Automobiler gør vi hvad vi kan, for at blive dit foretrukne autoværksted nær Allerød. Derfor går vi altid de ekstra skridt det kræver at skabe de bedste resultater og levere den bedste service. Hvad end der er tale om konstant at udvikle vores arbejdsproces, indhente ny viden eller anvende de bedste værktøjer og redskaber i vores arbejde. Uanset om du har brug for et servicetjek eller en større reparation, er du sikker på at køre glad fra vores værksted.

  Som dit udvalgte autoværksted nær Allerød, vil du altid få leveret en holdbar løsning af fantastisk kvalitet. Vi føler nemlig, at der kun er få ting så frustrerende og irriterende som en løsning der ikke er holdbar, og ikke løser problemet korrekt. Det bliver dyrere for dig, og gør at både din og dine medtrafikanters sikkerhed bliver værre. Hos Kamp Automobiler nægter vi at være sådan et autoværksted. Derfor finder du aldrig halvfærdige eller middelmådige løsninger og resultater hos os.

  Kom forbi vores værksted på Abildgårdsparken 7, 3460 Birkerød, eller kontakt os på telefon: 45 82 71 72 eller mail: info@kampauto.dk.

  Facebook
  Google
  Krak

  Lyst til at kigge forbi?

  Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores mekaniker direkte med dine spørgsmål. Ring på telefon ​45 82 71 72.​

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud