Autoværksted Farum

Kamp Automobiler er dit professionelle autoværksted nær Farum, som har mere end 40 års erfaring i branchen. Med branchens skarpeste team, står vi klar til at hjælpe dig med bl.a. klargøring til syn, dæk og afbalancering, reparationer, forsikringsskader, aircondition service og mange andre opgaver inden for faget. Som kundernes foretrukne autoværksted i Nordsjælland, stræber vi altid efter det perfekte resultat, når vi varetager din opgave.
Vi garanterer dig altid et veludført stykke arbejde, hvor vi aldrig stiller os tilfredse før, at du er 110% tilfreds med det endelige resultat.
Kom et smut forbi vores værksted, så sørger vi for, at du snart er køreklar igen!

Autoværksted nær Farum og omegn

Hos Kamp Automobiler har vi stort fokus på at levere et højt serviceniveau og høj kvalitet til alle vores kunder. Igennem vores mere end 40 års erfaring i branchen, har vi effektiviseret vores arbejdsmetoder. 

Det betyder, at vi kan udføre vores arbejde meget hurtigere, hvor vi samtidig holder den høje kvalitetsstandard. For dig som kunde betyder det, at vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris på din opgave, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi stræber efter at være dit foretrukne autoværksted nær Farum og omegn. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Autoværksted nær Farum med kompetencerne i orden

  Som dit foretrukne autoværksted i Nordsjælland, har vi lagt stort fokus på at sammensætte branchens skarpeste team. Vores mekanikere er nøje udvalgte, hvor vi kun har valgt at arbejde med de bedste fagfolk i branchen, som alle er uddannede inden for faget.
  Hver enkelte medarbejde på vores autoværksted nær Farum har den erfaring, der skal til for at arbejde med både ældre biler og de nyeste på markedet. Så hvis du står og har brug for en top professionel mekaniker nær Farum, som har hænderne skruet rigtigt på og kompetencerne i orden, så er Kamp Automobiler det rette valg for dig.

  Se nogle af vores ydelser nedenfor:

  Syn & service

  Vi klargør din bil til syn, og påtager os også gerne et syn af den.

  Dæk & afbalancering

  Hvis du skal bruge nye dæk, har vi altid et godt tilbud på nye dæk.

  Forsikringsskader

  ​Glasskader og karosseriskader til hærværksskader.

  Renovering veteranbil

  Vi påtager os også renoverings- og restaureringsopgaver​

  Vi har erfaring med at servicere og reparere alle bilmærker

  Med mere end 40 år i branchen som professionelt autoværksted, har vores team udført utallige af reparationer og services på alle typer biler og mærker. Dermed kan vi altid garantere dig for, at vi kan hjælpe dig med at blive køreklar igen, uanset hvilken bil og problem du står med.

  Selvom vi har stor erfaring med de ældre arbejdsprocesser, holder vi os løbende opdateret med de nyeste teknologier i branchen. Det gør, at vores kompetencer spænder bredt, og gør det muligt for os, at skabe de bedste resultater for dig uanset hvilke behov og ønsker du har.

  Når du vælger Kamp Automobiler, kan du altid regne med, at vi altid stræber efter det perfekte resultat. Vi udfører altid vores arbejde i allerhøjeste kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Kontakt os allerede i dag, vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

  Vi giver dig en professionel og holdbar løsning

  Hos Kamp Automobiler stræber vi efter at være dit foretrukne autoværksted nær Farum. Derfor yder vi også altid den ekstra indsats, der skal til for, at du som kunde modtager en professionel og holdbar løsning, som du kan nyde godt af på længere sigt. Uanset om du er en lille eller stor kunde, bliver du prioriteret lige højt med alle de andre. 

  Når du vælger os som dit foretrukne autoværksted, kan du altid være sikker på, at dine ønsker og behov er i højsædet. Vi lever af at skabe glade bilister, hvor vi først stiller os tilfredse med vores arbejde, når du er glad og tilfreds med vores håndværk. På den måde sikrer vi, at der er gladere bilister på vejene.

  Der findes ikke noget mere utilfredstillende ved en mekaniker løsning, som ikke er holdbar i længden. Det bliver en dyrere omkostning i længden, hvor din sikkerhed på vejene også bliver forringet. Og det er bestemt ikke noget vi støtter op omkring. Når du afleverer din bil hos os, skal du have ro i maven, og kunne stole på at din bil er fuldt funktionsdygtig, når du kører ud herfra.

  Kom ned og besøg os på vores værksted på Abildgårdsparken 7, 3460 Birkerød, eller kontakt os på telefon: 45 82 71 72 eller mail: info@kampauto.dk.

  Facebook
  Google
  Krak

  Lyst til at kigge forbi?

  Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores mekaniker direkte med dine spørgsmål. Ring på telefon ​45 82 71 72.​

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud